Náhodný článek

Ve čtvrtek večer přicházíme na centrální autobusové nádraží v La Paz. Máme zakoupeny lístky na spoj společnosti Panasur z La Paz do Uyuni. Lístek stál 110 blvs, autobus má být v konfiguraci Cama, tedy plně sklopiteln

...

Facebook

Francie

Svatební cesta do Provence

Hodnocení uživatelů:  / 7


Některé věci zažijete jen jednou za život. Pokud tedy máte to štěstí…Velkou lásku, velké vítězství, úspěch, potkáte skvělé lidi, prožijete neopakovatelné chvíle, které si budete chtít navždy zapamatovat. Tyto zážitky však mají jedno společné, je jich málo a nestávají se často. Velkých vítězství a úspěchů zatím za sebou moc nemám, lásky byly spíš nešťastné, spíš mě potkávají samé pohromy, ale jestli něco, tak mám aspoň velké štěstí na lidi. Ale bohužel, jak už to tak bývá, tito lidé byli v mém životě často jen na krátkou dobu…O to byly ale zážitky intenzivnější a ty vzpomínky mi nikdo nevezme.

Francie 2002 - Paříž

Hodnocení uživatelů:  / 0

Roku 2002 jsme se s Tomášem rozhodli navštívit Paříž. Po základních organizačních záležitostech jako bylo zajištění jízdenek a nákup konzerv jsme 9.7. v 15,30 vyrazili autobusem do Pařiže. Cesta proběhla celkem v klidu a 10.7 ráno jsme dorazili na autobusovou stanici na náměstí Porte D´Orléans. Jako správní baťůžkáři jsme se pochopitelně vydali shánět ubytování pěšky. Tomáš dostal od známých echo o velmi levném hotelu u náměstí Bastila. Hotel jsme sice našli a již jsme i zaplatili ubytování, ale po vstupu do pokoje jsme byli poněkud šokováni. Špína, neupravené postele a nějaká stoletá skříň prolezlá dřevomorkou. Okamžitě jsme se vrátili na recepci a já začal od recepčního požadovat peníze zpět. Recepční, nevrlý stařík, ale neuměl anglicky a já pochopitelně neuměl francouzsky, avšak po pěti minutách vzájemného poštěkávání nakonec můj požadavek pochopil a hodil po mě naše peníze. Nakonec jsme našli celkem příjemný levný hotel Sully v ulici Rivoli.