Náhodný článek

Mezi obcí Uhy a Nelahozevsí se nachází centrální tankoviště ropy. Provozuje ho společnost Mero. Je zde 16 nádrží o výšce 24 metrů a průměru 90 metrů. Každá pojme 125 000 m3 ropy. Zásoby v n

...

Facebook

Kanada

Kanada 2009 - Vancouver

Hodnocení uživatelů:  / 0

Na jaře roku 2008 jsem se rozhodl jet na dovolenou do kanadského Vancouveru. Výběr destinace byl velmi jednoduchý, pozval mě tam kamarád, který tam společně s přítelkyní pracovali a zajistil mi ubytování přímo u nich v domě za skvělou cenu. Stravování tamtéž, takže nebylo co řešit a třetího března jsem vyrazil s British Airways přes Londýn do Vancouveru. Cesta přes oceán trvající 11,5 hodiny uběhla celkem rychle. Sice jsem neměl výhled z okénka, ale seděl jsem v business class, takže „nekonečný“ výběr filmů z PTV a také nekonečný výběr nápojů. Přistání proběhlo kolem šesté hodiny večerní místního času. Na letišti mě už čekal Honza se svojí zánovní, ale spolehlivou Mazdou 323.

Kanada 2007 - Montréal

Hodnocení uživatelů:  / 0

Tak mě ve dnech 26.-30. září pracovní povinnosti zavály do kanadského Montréalu. Let do Kanady jsem absolvoval s holandskou leteckou společností KLM ve třídě business, takže byl velmi příjemný :-), let zpátky s ČSA již tak příjemný nebyl, ale zase jsem nemusel přestupovat. V Kanadě jsem si nějak během čtyř dnů pobytu nezvykl na časový posun takže jsem se probouzel ve čtyři ráno a v šest odpoledne jsem byl zase k smrti unaven.